Barion Pixel

Önszeretet és Életöröm tréning

Hallottad már, hogy addig nem kaphatod meg azt a szeretetet, elfogadást, figyelmet, amit szeretnél, amíg te nem adod meg önmagadnak?
Közhelyes frázisnak hangzik, igaz?

Egészen addig, amíg valami mély fájdalom és veszteség rá nem döbbent, hogy ez tényleg így van.

Egyszerűen nem fogod megkapni -nem kaphatod meg- a szeretetet és elfogadást, vagy az igazi figyelem egy darabját SENKITŐL, amíg ez nem létezik benned TELJES valójában benned, önmagad iránt.

Ez igaz a szerelemre

Ez igaz az üzleti életre, az ügyfeleidre.

Igaz a barátságaidra.

Igaz a mindennapi életedre, a pénzügyi helyzetedre, az egészségedre.

Ez egy igazi paradoxon…

Mert ami hiányzik neked, azt kívülről próbálod megkapni.

Ezért fáj annyira a szerelem elvesztése.

De még jobban fáj, amikor a szerelemért, szeretetért feláldozod magad, cserben hagyod magad, és olyan dolgokat teszel meg, amik nem is esnek igazán jól, de muszáj megtenned, mert erősebb a FÉLELEM, hogy visszautasítanak, elhagynak, eldobnak, azt mondják, nem vagy elég jó.

Akarod letesztelni, hogy állsz az önszeretettel, az életörömmel? Íme a kérdések hozzá, válaszolj őszintén!

Mennyire megy gyorsan a teremtés? Érzed-e, hogy az élet veled van, és természetes, hogy megkapsz mindent?

Hogy van a tested? Fitt és egészséges, mert szereted magad annyira, hogy eleget törődj vele, vagy elhanyagolod magad, és össze vissza eszel?

Hogy állnak a pénzügyeid? Hiszed-e, hogy megérdemled a bőséget, kérdés és kétely nélkül, vagy nem vagy méltó rá?

Mi a helyzet a munkával, hivatással, ügyfelekkel? Csinálod, de meg megakadsz, időnként belassulsz és halogatsz, vagy haladsz rendületlenül?

Az önszeretet fejlesztése, kiteljesítése nem spiri bullshit. Nem valami olyan, amit hobbiként kitalálnak maguknak az unatkozó emberek és amiből sok pénzt húznak le a coach-ok.

Az önszeretet fejlesztése ESZENCIÁLIS. Olyan, mint a levegő.

Ha nem szereted teljesen, feltétel nélkül és minden történések ellenére önmagad, akkor az életed egy...

Tudom. Nem érdemled meg.
Legalább 12000 indok van, amiért nem érdemled meg.

Szégyelld magad!

Majd ha mindezt kijavítottad, ha már mintaszerű és tökéletes életet élsz, na majd AKKOR ÉS CSAK AKKOR!!! Szeretheted végre magad. Mert végre megérdemled.

Az önszeretet nem kell kiérdemelned!
Ez az ALAP!

Mindannyian teljes és tökéletes önelfogadással és önszeretettel jövünk a világra. Csak valahol útközben megtanuljuk, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor nem szeretnek, haragszanak rám, elutasítanak, és ez rossz. Hát megtanulod a felnőttektől, hogyan kell nem szeretni, haragudni, elutasítani magad.

Láttam egy kisgyereket, aki épp szétdobálta a cuccait, mert örömöt okozott neki a dobálás, miközben azt ismételgette, fúj, nem szabad, rossz vagy! Mekkora bűn…

És láttam pocsolyába beleugráló gyereket, akire idegesen rászólt az anyja, hogy nem szabad, sáros leszel, lefröcskölsz, mire a gyerek tágra nyílt szemmel mondta: de anya, ez csak ruha!!! Na ő még tudta, mi az önszeretet…

Az önszeretet nem céltalan.

Az önszeretet maga a levegő.

Mert ha szereted és elfogadod magad a hibáiddal, akkor nyílik meg igazán az élet.

Ha szereted és elfogadod magad, akkor ÖSSZHANGBAN VAGY MAGADDAL, BIZTOS BELSŐ IRÁNYTŰD VAN, ÉS FLOW-BAN VAGY!

Így könnyű lesz döntéseket hoznod, és meg is cselekedni, amit elhatároztál!

A teljes és feltétel nélküli szeretet állapotában

Odafigyelsz önmagadra, az étkezésedre, mi tesz jót és karban tartod a tested!

Ott hagyod azokat a kapcsolataidat, amik lehúznak, és olyanokat találsz könnyedén, amik feltöltenek

Ki tudsz lépni a mérgező, boldogtalan, egyoldalú párkapcsolatodból, hogy egy örömtől pezsgő, feltöltő kapcsolatot válassz.

Bőséggel áramlanak az ügyfelek és megbízások az életedbe, mert nem félelem alapú üzleti lépéseid, megjelenéseid lesznek, hanem FLOW-ból induló, veled összhangban lévő, amihez öröm csatlakozni.

A pénz is könnyedén áramlik az életedbe, hiszen érzed, elég jó és szerethető vagy ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél.

Az egész életed áramlásba kerül, könnyed, örömteli, és energikus lesz. Mert letetted a megfelelés zsákjait. A bűntudat köveit. És végre ismét visszatérsz a gyermeki energikusságodhoz és életerődhöz. Ami egyszer már a tied volt…

 

No de mit is csinálunk a programon?

Mit várhatsz a programon, amikor becsatlakozol ma az Önszeretet és Életöröm tréningre ezen az oldalon?

Mert ha nem mondtam volna, ez nem csak egy blogbejegyzés, hanem egy 14+4 napos elmerülés az önszeretetben, ami megváltoztatja az életed. Kezdhetjük?

Bemutatom az ÖNSZERETET ÉS ÉLETÖRÖM programot!

14 nap mély elmerülés a tiszta Önszeretetben, a hamisítatlan Önelfogadásban, a teljes, boldog, soha véget nem érő Flow-ban: azaz az állapotban, amiben mindig is lenned kellett volna

Amit együtt fogunk csinálni, szeretetben és elfogadásban az...

Végtelenül sok munka. Kegyetlenül sok munka. De nem a fárasztó és nehéz értelemben. Sok munka azt jelenti, őrületes mennyiségű terhet és nehézséget fogsz letenni, és rengeteg témát fogunk érinteni.
Mutassam?

Mi az, amit akarsz, amire vágysz?
Amit még önmagad előtt sem mersz bevallani?​

Annak érdekében, hogy a legmagasabb rendű önszeretetbe essünk, ezt azonosítjuk először, és behívjuk. Ez ijesztő, tudom. Különösen, ha van okod azt hinni, hogy talán soha nem lehet, amit akarsz, vagy hogy nagy költséggel járna; olyan költséggel, amit talán nem akarsz viselni. De az egésznek az értelme, hogy itt vagy, és ezt a munkát velem együtt végzed. Itt az idő, hogy mély lélegzetet vegyél és bevalld, hogy mit akarsz. Nem igaz? Pénz, fittness, üzlet, környezet, ÉLET…

Szükség lesz a fantáziádra! Rendben?

Mi az, amire belül mindig is tudtad, hogy arra születtél?

És itt ezen a ponton kicsit határozottabb lesz a hangnem. Felnőtt szavak :). Amikor végre kimondod azt a B.. meg-et, és azt mondod, EBBŐL ELÉG VOLT! Ideje végre kihozni magamból, amit megérdemlek, amire képes vagyok, amire születtem, amire mindig is vágytam, ami teljesen én vagyok!! És ha ezt választod, el sem tudod majd képzelni, hogyan lehetett eddig e nélkül. És többé nem kérdés, hogy könnyedén és erőlködés nélkül teszel is érte.

Üzlet és pénz

Olyan nagyon fontos a pénz. Persze legyinthetsz, hogy téged nem érdekel, de te is szívesebben választod az azonnal rendelkezésre álló magánorvost, mint a hónapokig tartó várakozást a közegészségügyben, te is szívesebben veszel tápláló gyümölcsöket, zöldséget, termelői élelmiszert, mint antibiotikumos csirkét és vízben nevelt nagyüzemi zöldséget… Szóval igenis, FONTOS. Ideje beismerni. És felismerni. És letenni az ehhez kapcsolódó nem érdemlem meg, szerénynek kell lenni látásmódot, és igényt tartani az értékedre!Ha IGENT mondasz arra, hogy szereted és elfogadod magad, akkor meg fogod találni a természetes módot arra, hogy olyan értéket adj a világnak, ami bőséget hoz számodra! Mindezt flow-ból, és nem görcsös akarásból!

Törődj magaddal!

Az az igazság, hogy magától értetődően fogod elérni a legjobb formád és csodásan fogod érezni magad a bőrödben, ha követed a belső hangod, ami az önszeretet hangján szól. És mindez, természetesen, anélkül fog megtörténni, hogy egyetlen olyan dolgot is tenned kellene, ami nem esik jól!

Már régóta töröltem minden diétát az életemből, ami olyan korlátozásokat tartalmaz, amit büntetés betartani. Mert a szenvedés nincs összhangban velem. A testem tudja, mitől van jól, és ha szeretetből választok neki ételt, biztosan nem eszem gyakran nehéz, telítő, hízlaló ételeket. Táplálót fogok választani. Kényeztetőt. A szeretet és nem az „legalább ennyi örömöm legyen már az életben” szemléletből.

Ha szeretetből és elfogadásból cselekszel, akkor automatikusan tudod, mi a jó neked, mire van szükséged, és mi az ezzel összhangban lévő cselekedet, ami ahhoz vezet, amilyen eredményre vágysz!

MINDIG PONTOSAN TUDOD, MIT KELL TENNED.

Ha szereted magad, akkor meghallod ezt a belső hangot és úgy is cselekszel! Így van?

Kapcsolatok

Naná, hogy ezekkel is foglalkozunk! A szerelmivel. Az aktuálissal. A jövőbelivel. A barátival. Az üzletivel….

Mert ne legyél benne olyan kapcsolatokban, ahol nem lehetsz önmagad! Ahol mások szeretetéért és elfogadásáért feladod magad! Ahol önző módon elvárják tőled, hogy ők legyenek az elsők, te pedig a sokadik, és ha néha te akarsz az első lenni, akkor megkapod a magadét… Számolj le a mérgező kapcsolatokkal, és keresd a felszabadító, szeretetteli kapcsolatokat!

Érzések, gondolatok, hitrendszerek cseréje
Hogy teljes Önszeretet és elfogadás legyen benned

Ez a kedvenc részem. Gyomláljuk ki energia, tudatalatti és érzelmi szinten mindazt, ami megakadályoz, hogy teljes szeretetben élj magaddal. Mert minden cselekedeted mozgató rugója ez.. Annyira izgatott vagyok hogy ezen dolgozhatok veled, és végig nézhetem, ahogy kibontakozik benned a valódi lényed és belépsz a teljes életedbe

Ez egy nagyon erőteljes munka lesz. És nagyon izgalmas, szórakoztató is egyben.

Kérd, amit szeretnél, és kapd is meg!

Emlékszem, régen, amikor étterembe mentem, és elégedetlen voltam, mert hideg volt, nem ezt kértem, túl régóta vártam, alig mertem szólni. Ha mégis, akkor valahogy így…

Elnézést, hogy zavarom.
Elnézést a kérésért..
Elnézést, hogy pont engem fogott ki.
Valahogy meg lehetne melegíteni/kicserélni/megkapni…

És mi közben az érzés?

Elnézést, hogy ilyen vakmerő vagyok, hogy meleg levest szeretnék…

Még én érzem magam rosszul tőle, hogy szólok a nem megfelelő kiszolgálás miatt, amiért fizetek…

Te is rajta kapod magad ezeken? Étteremben vagy bárhol máshol? Hogy elnézést kérsz azért, amit szeretnél, amilyen vagy, egyáltalán, hogy lélegzel? ELÉG EBBŐL.

A mai énem szereti és elfogadja önmagát annyira, hogy azt kérje, amit szeretne. Kedvesen, udvariasan, de szégyen és szabadkozás nélkül.

Én már sosem mondom étteremben, hogy „Elnézést!”, ha valamit szeretnék. Helyette ezt használom: „Legyen szives!” És mivel én elfogadom, hogy rendben van a kérésem, a másik is elfogadja. Megkapom, amit szeretnék, anélkül, hogy bárkinek is kellemetlen lenne.

Rendben van azt kérni, amit szeretnél. És meg is kapni.

Mert mindig azt kapod, amit kérsz, és nem azt, amit megérdemelsz, amire vágysz, amit elképzelsz, de nem mondod. AMIT KÉRSZ.

Döntéshozatal

Ez annyira brutálisan fontos! Mit gondolsz, mennyi időt vesztegettél már el az életedből azzal, hogy ott toporogtál, hogy most akkor MERRE????? Hogy most akkor mit csináljak?!

Nos, ha igazán jóban vagy magaddal, és szereted magad, akkor elég csak befelé figyelned, és máris fog jönni a válasz. Mert a szíved-lelked súgni fog. Érezni fogod, mi lesz jó neked, mi van összhangban veled.

Igazság szerint mindig tudod a választ. Csak ha hiányzik az önszeretet, akkor nem mersz a válasz szerint cselekedni. Mert kívülről kell a szeretet. Mit fognak szólni? Mi lesz, ha megharagszanak? Mi lesz, ha nem úgy cselekszem, ahogy elvárják?

Következmény

Az egésznek a lényege, hogy mentegetőzésmentes életet élj.. Hogy teljes mértékben önmagad lehess. Anélkül, hogy elnézést kérj ezért. Hogy azt az életet éld, amit szeretnél, amire vágysz. Hogy megvalósítsd az álmaid, terveid. Félelem, szégyen, bűntudat nélkül…

És még valami. Ha te így élsz, azzal mindenki másnak is könnyebb lesz a környezetedben. Mert példát mutatsz. Mert nem kell már nekik boldoggá tenni téged. Mert ők is felszabadultabbak lesznek a te környezetedben.

Mit gondolsz, olvastál már eleget ahhoz, hogy IGENT mondj?

Mondj IGENT az Önszeretetre és Életöröm MOST! Csatlakozz!

Végig kísérlek egy egyszerű folyamaton, amivel azonnal sokkal jobban fogod tudni kezelni a felbukkanó szégyent vagy bűntudatot.

IGEN! Ez a program neked való!

18 nap intenzív tréning az email fiókodban. Minden nap egy izgalmas, intenzív téma, tabuk ledöntése, meglepő összefüggések és okozatok feltárása, kis meditáció és egy gyakorlat neked, hogy azonnal alkalmazhasd, növelhesd, dédelgethesd az önszeretetet! Videók, hangfile-ok vagy egy írásom fog várni minden reggel, apró gyakorlattal!

18 nap intenzív átalakulás. Át fog mosni és ki fog cserélni a program.

Úgy érzed, nem fogsz tudni minden nap időt szánni erre? Semmi gond! Örökre a tied, elérhető neked a program, így olyan tempóban haladsz, ahogy neked belefér!

Szóval ez fog történni, ha megcsináljuk együtt ezt a munkát. Elmerülünk a mély és hálával teli önszeretetben és önelfogadásban.

Átöleled önmagad Megérted, hogyan vonzd magadhoz a tökéletes társakat az életedben Hogyan csatlakozz önmagadhoz, a belső bölcsességedhez Magabiztosabbá és játékosabbá válsz Azért fogod megtenni a dolgokat, mert akarod, és nem azért, mert kell! Sokkal gyorsabban fogsz tudni dönteni. És kiállni mellete. Magabiztosan és határozottan tűzöd ki és teszed meg a következő lépést. Sokkal komfortosabban fogod magad érezni a szituációkban, akár munka, akár személyes Olyan izgalmas dolgokat fedezel fel magadban, amire nem is gondoltál Végre elengeded a szégyent, félelmet, megfelelést, bűntudatot Igazán belelépsz abba az életbe, ami pontosan illik rád, és a tied...

14 nap helyett 18 napnyi anyagot kapsz. Nem bírtam abbahagyni, az ára maradt!

A tréninget rögzítem, és örökre elérhető lesz neked!

Ja és a 2 történet…

Az első 16 éves, a második házasságomhoz kötődik. Amikor mentem befelé a házasságkötő terembe, sírtam. De nem az örömtől. Tudtam, hogy most kellene nemet mondani. És kisétálni. De nem mertem. Nem magamat választottam. Mert mit fognak szólni… Pedig csak egy szűk családi, 8 fős esküvő volt. A lakáshitel miatt előre hozva fél évvel. Amiben még csak tulajdonos sem voltam…

Megspóroltam volna jó pár boldogtalan évet és egy válást akkor, ha van merszem magam választani, ha jobban szeretem magam, mint amennyire félek a „mit fognak szólni“ gondolattól…

A második munka sztori. Már jó pár éve éreztem, hogy nem az üzleti tréning az utam, hogy hiába vagyok benne jó, de nem tesz boldoggá, mégis 2 évet vártam, amíg lépni mertem, és az új utam választottam. Ahol és ahogyan most látsz. Rá sem ismernél a 4 évvel ezelőtti önmagamra. Ez az életteli, kockáztató, energikus, tervekkel teli lány akkor nem létezett. De 2 éve volt egy mindent megváltoztató konzultációm. Amikor olyan visszajelzést kaptam, egy számomra emblematikus embertől, ami után még aznap megírtam a szerződés bontást. Ő adta meg az utolsó lökést az önszeretetemhez. És a hitemhez.

Remélem, most én lehetek az az ember, aki ugyan így segít neked sokkal mélyebben szeretni, értékelni és elfogadni magad.

Mert hidd el, az élet így sokkal jobb. Szabadabb. Boldogabb. Játékosabb. Élménydúsabb.

És egy pozitív élmény a végére (mire számíts, ha elvégzed a tanfolyamot, és most lebuktatom magam. De nem szégyellem!)

Volt egyszer egy 5 napos ingyenes online tréningsorozat a csoportomban, minden nap délután 4-kor. De a negyedik nap találkoztam egy olasz fiúval, idegenvezetőként, a Citadellát mutattam meg neki. Másfél óra múlva haza kellett volna indulnom, hogy időben menjen az online tréning. De sütött a nap 7 ágra. Az utolsó meleg nyári napok egyike. És úgy szeretek a Várban is sétálni. És olyan jó volt vele beszélgetni. Hát gondoltam egyet, és 6-ra halasztottam a tréninget, technikai okok miatt. Magamat választottam És milyen jól tettem! A hét LEGFERGETEGESEBB, legjobb, legenergikusabb, legtöbbet adó tréningjét csináltam meg este 6-kor. Of Course :)

Várlak szeretettel az Önszeretet és Életöröm tréningen! Ugye találkozunk?

A program díja 25 000 Ft, utalással fizethető
A program értéke FELBECSÜLHETETLEN.

Neked mennyit ér meg, hogy végre ne a megfelelés, pénztelenség, energiátlanság uraljon?

Ez a program bizonyított, ez a legtöbbet emlegetett, többször felhasználható, egyre jobb eredményeket hozó tréningem

Most EXTRA BÓNUSZ is jár a programhoz!
21 napos önszeretet rituálé 15 e Ft értékben!

Ha szeretnéd napi szokássá tenni az önszeretetet, akkor ennek a bónusznak örülni fogsz! Tudom, hogy a BOLDOG élethez JÓ SZOKÁSOK kellenek! A szokások kialakítása szilárdítja meg a változást!

Ezért a tréning után 21 napon át kapsz minden nap egy ajándék levelet, ami abban segít majd, hogyan tegyél minden nap valami apróságot az önszeretet érdekében, hogy aztán már automatikus legyen!

Jogi tudnivaló, utalási adatok

A “Kiteljesedett, élvezetes életet akarok!” gombra való kattintással jelentkezel a tréningre. Kérlek, vedd fel a hello@monostoritimea.hu e-mail címet a kapcsolataid közé a leveleződben, hogy biztosan ne a SPAM-be kerüljön a levél!
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kiteljesedett, élvezetes életet akarok!” gombra való kattintással Monostori Tímea egyéni vállalkozóval kötöd. A részleteket elolvashatod az Általános Szerződési Feltételekben. További tudnivalókért és információkért kérdezz nyugodtan a timi@monostoritimea.hu e-mail címen.

Biztonságos fizetés a Barionnal