Barion Pixel

Szeretem az ÉTELEM, szeretem a TESTEM! tréning

Szeretem az ÉTELEM, szeretem a TESTEM! tréning

Létezhet úgy boldog élet, hogy utálod a testet, amiben éled?

Barátkozz meg a testeddel, fogyj könnyedén és kerüld el a jojózást!

ÉLET, ÉTEL

Csak a betűk vannak felcserélve.

Annyi rossz érzés, gondolat, elutasítás, félelem, szégyen tartozik az ételhez. A testsúlyhoz. A testhez való viszonyhoz.

Ha KÜZDESZ, HARCOLSZ a kilókkal, akkor időnként nyerhetsz csatát, de háborúban vagy.

Mi lenne, ha mindez könnyedén, egyszerűen, magától működne? Mi lenne, ha többet nem utálnád a hasad, a feneked, önmagad, amiért megetted, megittad? Mi lenne, ha letennéd a sok gyerekkori megszégyenítést? Mi lenne, ha harmóniában működnél végre a testeddel, életeddel, az ételeddel?

Már ezerszer megpróbáltad. De hiába a diéta, a kilók nem mozdulnak. Vagy csak ideiglenesen. Valami nem engedi el a kilókat. Tudod, mi az? A félelmeid, a tudatalatti nyereségeid.

Napi szinten küzdesz a hűtővel és a vágyaiddal. Azt hiszed, mindez akaraterő kérdése? Azt hiszed, elbuktál ezerszer? Nem, nem buktál el. Nem, nem akaraterő kérdése.

Amíg nyeresége van a kilóidnak, addig maradnak. Milyen nyeresége lehet a kilóknak? Például hűséges maradsz a párodhoz, mert a plusz kilókat nem mutogatod egy idegennek. Vagy nem hagyod el. Mert kinek kellene egy ilyen nő?

Inkább maradjunk a biztos kapcsolatban, az új világ félelmetes, hát tartsuk meg a súlyfelesleget, ami lehorgonyoz.

Használhatod büntetésként, önszabotálásként.

Addig nem veszek új ruhát, amíg le nem fogyok. Mert nem érdemlem meg. A jobb életet. A tündöklést. Majd ha teljesítettem a feltételeket, akkor kaphatok jutalmat. Akkor lehetek boldog. Akkor élhetek úgy, ahogy szeretnék. Tipikus szülői üzenet a gyerekkorból. A HA-AKKOR kapcsolat. De ki mondta, hogy tényleg így kell zajlania az életnek?

Mi lenne, ha már most megengednéd magadnak, hogy jól legyél a bőrödben, vonzónak és csinosnak érezd magad, függetlenül a kilóktól?

Mi lenne, ha békét kötnél velük?

Mi lenne, ha ezzel együtt is tökéletesen szerethetnéd és elfogadhatnád magad?

Állj meg most egy pillanatra. MILYEN ÉRZÉS LENNE A SOK ÉVES, ÉVTIZEDES FOLYAMATOS AGYALÁSTÓL, SZÉGYENTŐL, „SZAR ALAK VAGYOK, MERT NEM TUDOK LEFOGYNI” érzéstől megszabadulni?

Mázsás súlyok gördülnének le rólad… Szó szerint, és átvitt értelemben egyaránt.

FIGYELJ, MOST JÖN A TRÜKK.

Mert amint békét kötsz, amint elfogadod, sőt megszereted a tested, megszűnik a kötélhúzás. Te elengedted a végét. Úgyhogy a kilók szépen fenékre esnek, és távoznak végre.

Tudom, furcsa ez a paradoxon. De 2 dolog segít igazán.

Az első a békekötés.

A második a tudatalatti programok és félelmek felfedezése és elengedése.

Ezeken fogunk dolgozni. Te és én.

No de nehogy azt hidd, hogy ez kemény munka lesz. De nem ám!!!

Mert hiszem, hogy az élet nem bonyolult, ha nem bonyolítjuk.

A dolgokat lehet könnyedén is intézni, nem csak vérrel és verítékkel!

Napi szinten tapasztalom, hogy minél jobban élvezem az életem, minél egyszerűbb megoldásokat keresek, annál könnyebben jönnek a jó dolgok és a sikerek. Az csak egy szép hitrendszer, hogy jó eredményt csak nehéz munkával lehet elérni.

És itt most nem arról beszélek, hogy vegyél be 2 pirulát, hallgass meg 3 meditációt, és pikk pakk karcsú és fitt leszel.

Nem. A munkát bele kell tenni.

De miért ne lehetne ez könnyed, természetes, élvezetes, örömteli és magától értetődő? Engedd el a küzdést. Engedd el a szenvedést. Hangolódj magadra, a testedre, nevesd ki a félelmeket, és dolgozz könnyedén az ideális testedért.

„A lelkem kivirult, boldog vagyok …”

Mit fogunk csinálni együtt?

Nem, nem diétás menüket osztunk meg.

Feltárjuk a félelmeket és akadályokat, és búcsút intünk neki.

Növeljük a magabiztosságod. Az önszereteted.

Megtanulod értelmezni a tested jelzéseit.

Örömöt kapcsolsz ahhoz, amikor jól bánsz magaddal.

Így egyre többet akarod majd ezt tenni.

És szépen, lassan, fokozatosan, egyszer csak ott találod magad a megújult, élvezetes bőrödben.

Megváltoztatjuk az ételhez való viszonyod.

Megtanítalak a valódi étel és élet élvezetre.

Hátrahagyjuk a szégyent és az önbüntetést.

Könnyedén és szexin.

Mert az élet ilyen, ha ezt választod.

Gyere, és csatlakozz most!

Válaszd az életet a vegetálás és a küzdés helyett.

Válaszd a jóérzéssel elfogyasztott ételt a folyamatos bűntudat és szégyen helyett.

Nem, ez nem egy diétás kurzus.

Nem fogom neked előírni, mit egyél.

Abban fogok segíteni, hogy megtaláld, hozzád mi passzol.

És felszítjuk az égő vágyat a legjobb formád iránt.

Hogy ismét beleférj a kedvenc ruhádba.

Hogy élvezd a bókokat.

Hogy jól érezd magad a bőrödben.

És beszélgetünk.

Testről.

Szexualitásról.

Gyerekkoról.

Arról, hogy mit ad neked az evés. Mit takar el és mire használod.

Találj vissza a hozzád leginkább passzoló testhez.

Érezd jól magad a bőrödben.

És vedd meg végre azt a ruhát, max majd később lecseréled egy kisebbre.

Élj.

Életteli, teliszájú, nevetős életet! Könnyed, szexi, nőies életet, amilyen eredetileg meg van írva.

Bemutatom az Élvezem az ÉTELEM, Szeretem a TESTEM programot!

8 hét közös munka az alapos, kényelmes változáshoz

Kezd végre az Új Évet fogadalmak nélkül, csúcsformában!

Takarítsuk el az alábbi akadályokat a bomba tested útjából!

Mutatom, mik azok:

Gyerekkori élmények

Hogyan ettél csecsemőként? Használták a kaját megnyugtatásra? Mi volt a család viszonya az étkezéshez? Megehetted, amit és amikor akartad? Erőltették az evés? Ez volt az öröm? Mélyre ásunk a múltban, hogy elengedjük a régi kötéseket, hagyományokat

Testkép gyermekként, kamaszként

Csúfoltak? Szeretted a tested kamaszként? Elismert az apukád? Szekáltak azzal, hogy mennyit eszel? Hogy kövér vagy, pedig alig ettél? Vagy te voltál a világ legszebbje? Tegyük le a korai szégyenérzetet! Lélegezz fel végre!

Törődj magaddal!

Az az igazság, hogy magától értetődően fogod elérni a legjobb formád és csodásan fogod érezni magad a bőrödben, ha követed a belső hangod, ami az önszeretet hangján szól. És mindez, természetesen, anélkül fog megtörténni, hogy egyetlen olyan dolgot is tenned kellene, ami nem esik jól!

Már régóta töröltem minden diétát az életemből, ami olyan korlátozásokat tartalmaz, amit büntetés betartani. Mert a szenvedés nincs összhangban velem. A testem tudja, mitől van jól, és ha szeretetből választok neki ételt, biztosan nem eszem gyakran nehéz, telítő, hízlaló ételeket. Táplálót fogok választani. Kényeztetőt. A szeretet teréből, és nem az „legalább ennyi örömöm legyen már az életben” szemléletből.

Ha szeretetből és elfogadásból cselekszel, akkor automatikusan tudod, mi a jó neked, mire van szükséged, és mi az ezzel összhangban lévő cselekedet, ami ahhoz vezet, amilyen eredményre vágysz!

MINDIG PONTOSAN TUDOD, MIT KELL TENNED.

Kapcsolatok

Sok hízás mögött a védelem, a védekezés, az elhatárolódás áll. Van, aki ezzel hívja fel magára a figyelmet, így „teret foglal”, észre kell venni. Lehet még mögötte rossz párkapcsolat. Hűtlenségtől való félelem. Változástól való félelem.

Szex

Hogy érzed magad az ágyban? Zavar az alakod, a súlyod? Korlátozod miatta magad? Csökken a rendszeresség, vagy az élvezet? Ha a testtel foglalkozunk, a szexualitás megkerülhetetlen. Gyere és dobd le a gátlásaid, majd a kilóid! Hidd el, sokkal több vagy nőként, mint a narancsbőröd, a háj a hasadon vagy a vastag combjaid… Ne tagadd, te is irigyled azokat, akik nálad több plusz kilót hordoznak, mégis felszabadultak és boldogok! Legyél te is élet élvező és érezd magad végre kívánatos, szexi nőnek, mert ez nem a kilók függvénye!

Viszonyod az étkezéshez és a sporthoz

Mikor, hol, hogyan eszel? Mit jelent neked az étel? Mikor jön rád a ki kell ennem a hűtőt érzés? Legalább ennyi örömöm legyen? Amit megeszel, azt már nem vehetik el? Csúnya a sovány? Beteg vagy, ha sovány vagy? A magányt enyhíted vele? Stresszcsökkentő? Örömforrás? Automatizmus?

Engedjük el az akadályokat mélyen, a tudatalatti szintjén!

Ez a kedvenc részem. Gyomláljuk ki energia, tudatalatti és érzelmi szinten mindazt, ami megakadályoz, hogy teljes szeretetben élj a testeddel. Mert minden cselekedeted mozgató rugója ez.. Annyira izgatott vagyok hogy ezen dolgozhatok veled, és végig nézhetem, ahogy kibontakozik benned a valódi lényed és belépsz a teljes életedbe, amikor összhangban vagy magaddal, és erőfeszítés nélkül valósítod meg, amit elterveztél!

Ez egy nagyon erőteljes munka lesz. És nagyon izgalmas, szórakoztató is egyben.

A gazdagság és a hízás

Régen csak a gazdagoknak volt súlyfeleslegük. Ezért ez egy vágyott állapot volt… Ma viszont már nem az. Hát vizsgáljuk meg a viszonyod a pénzhez, a tartalékoláshoz, a raktározáshoz, a szegénységhez…

Mi a legrosszabb, ami történhet, ha eléred az ideális alakod?

Tudom, semmi, ezer éve várod, blablabla…

De ha nem lenne közted és az ideális alakod között akadály, veszteség, akkor már rég elérted volna könnyedén. Mert ez nem akaraterő kérdése. A harc nem természetes állapot. Az önsanyargatás nem része a szeretet teli életnek. Nem az akaraterőn múlik. Számolj le a várható veszteségekkel (elhagyom a párom, elvesztem a folyamatos figyelmet magam iránt stb) és ha elgördülnek ezek az útból, sokkal egyszerűbb lesz életmódot váltani…

Társíts örömöt az új szokásaidhoz!

Ha örömöt okoz egészséges és tápláló ételt választani, ha örömöt okoz a mozgás, akkor nem kell hozzá erőfeszítés, kitartás és akaraterő (csak néhanapján  ;-) )

Az ideális test elérése és megtartása az öröm és a fájdalom harca, változtasd meg a hozzájuk társított érzelmeket!

A változást ne külső dolgokkal kezd. Már ezerszer nem vált be. Indulj belülről, magadból, a hitrendszereidből, félelmeidből, szokásaidból, és a külső cselekvés, étel, sport, magától épül be!

Mondj IGENT az élvezettel fogyasztott ÉTELRE és a tested szeretetére MOST!

Csatlakozz!

Végig kísérlek egy egyszerű folyamaton, amivel azonnal sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

18 részes intenzív videós tréning, azonnal elérhető teljes egészében.

Izgalmas, intenzív témák, tabuk ledöntése

Meglepő összefüggések és okozatok feltárása,

Meditáció és gyakorlatok neked, hogy azonnal hasson.

ÉLVEZHESD AZ ÉTELED ÉS AZ ÉLETED, EGYRE JOBBAN SZERESD A TESTED.

8 hét intenzív átalakulás. Át fog mosni és ki fog cserélni a program.

A program örökre a tied, elérhető, így ha újra szükséged van rá, csak kinyitod és kész!

És bármikor ismételheted, ha egy-egy területen további munkára van szükséged!

Szóval ez fog történni, ha megcsináljuk együtt ezt a munkát.

Egy felszabadult, szexi, és egészséges testtudatú nővé válsz

Végre elengeded a szégyent, a megfelelést, bűntudatot a testeddel kapcsolatban

Átöleled önmagad

Megérted, mi van az étkezési szokásaid mögött, és nevetve lecseréled

Azokat az ételeket fogod választani, amik jót tesznek neked, mindezt könnyedén

Az örömöt végre nem az édességben fogod keresni

Azért fogod megtenni a dolgokat, mert akarod, és nem azért, mert kell

Élvezetesebb lesz a szex, mert jó nőnek érzed majd magad

Magabiztosan és határozottan tűzöd ki és teszel meg egy következő lépést.

Sokkal komfortosabban fogod magad érezni a bőrödben

Megveszed végre azt a ruhát

Igazán belelépsz abba a testbe, ami pontosan illik rád, és a tied...

Kezdd az Új Évet végre fogadalmak nélkül, csinosan!

FEJEZD BE AZ ÉVET CSÚCSFORMÁBAN!

Ez nem egy sokadik csodafogyi módszer lesz

Ez AZ A TRÉNING, ami az összes csodafogyi/életmód váltó programot hatékonnyá fogja tenni

A program díja SORSFORDÍTÓ tagoknak kedvezményes, minusz 10 000 Ft, csak írd be a kupon kódot!

Ha nem vagy a zárt csoport tagja, akkor a program 30 000 Ft+Áfa (bruttó 38 100 Ft)

NEKED MENNYIT ÉR MEG, HOGY VÉGRE NE A SZÉGYEN, ÖNUTÁLAT, A TÚLSÚLYOD URALJON?

NE VESZTEGESD A PÉNZED ÉS IDŐD KÜZDELEMRE, DOLGOZZ ÖSSZHANGBAN MAGADDAL!

Szeretnéd a 10 000 Ft kedvezményt, és további több 100 ezer Ft értékű tréninget 4000 Ft havi díjért?

Csatlakozz a Sorsfordítók Klubjába!

Biztonságos fizetés a Barionnal