Barion Pixel

NE tartson a szakítás- és válásfeldolgozás évekig!

Rövidítsük le együtt a folyamatot!
Máshol nem elérhető, exkluzív 8 hetes szakítás- és válásfeldolgozó online program
ÉLŐ SEGÍTSÉG ŐSZINTÉN, TABUK NÉLKÜL!

Végig fogom a kezedet, valódi, személyes segítséget, egyszerű, gyakorlatias módszereket kapsz! Együtt túljutunk a szomorúságon, a bizonytalanságon, a szenvedésen és a dühön. Értem, hallom, látom a problémádat, és tudom, hogy ez nem várhat!

Gyere, engedjük el együtt a régit!

Jelentkezz az exkluzív online programra, és zsebeld be a 30.000 forint értékű bónuszokat INGYEN!

Élő beszélgetések

100% pénzvisszafizetési garancia

Támogató sorstársak

Személyre szabott segítség

Kétségtelen, hogy ott a helyed a 8 hetes szakítás- és válásfeldolgozó programon, ha ezek közül bármelyik is ismerős:

A nők hajlamosak a tökéletlenségeikre fókuszálni, azt gondolni, hogy ezért nem kellenek majd senkinek. Közben elfeledkeznek a varázserejükről, az egyéniségükről és a különlegességükről. Itt az alkalom, hogy újra felidézd! Legyen vége a fájdalomnak!

Minél tovább maradsz szomorú, minél tovább érzed magadat alkalmatlannak egy kapcsolatra, annál nagyobb a megkeseredett, magányos nővé válás esélye.

Aki kiüresedett, boldogtalan, és azt állítja, soha többé nem akar kapcsolatot, miközben…

A SZÍVE MÉLYÉN VÁGYNA RÁ!

Vágyna arra, hogy legyen mellette valaki, aki:

Nagyon sokan lemondanak erről és inkább erős nővé válnak. Inkább választják a magányt, csak nehogy újra sérüljenek.

TE NE TEDD EZT!

Ne mondj le az élet egyik legnagyobb csodájáról!

Csak azért van ott benned a sérüléstől való félelem, mert még nem dolgoztad fel a szakítást. És ez rendben van! Teljesen oké! Most már nem vagy egyedül! Itt vagyok, hogy segítsek neked!

8 hetes szakítás- és válásfeldolgozó program legnagyobb előnyei

Mert tudom, hogy aki épp a feldolgozás szakaszában van, annak nem felvett anyagokra van szüksége, hanem egy ÉLŐ SEGÍTSÉGRE!

Elég volt abból, hogy képzeletbeli kapcsolatot tartasz fenn!

Ha reggel vele ébredsz, este vele fekszel, folyton a szép emlékeken jár az eszed, mi volt jó, milyen tökéletes életetek lehetett volna akkor az nem segíti az elengedést, feldolgozást.

Folyton savat öntesz vele a sebbe..

Közben pedig elfeledkezel az árnyoldalról, a bántásról és ami bosszantott benne…

Így a szakításfeldolgozás akár ÉVEKIG is eltarthat! Örökké lehet ragaszkodni egy ilyen álomképhez!

Azt akarom, hogy a lehető leggyorsabban ki tudj lábalni ebből, ezért a tréning mellé EXTRA BÓNUSZOKKAL is készültem neked!

A 8 hetes szakítás- és válásfeldolgozó program bónuszai
30.000 forint értékben

Fusson inkább a pasi utánad webinárium

Ezen a webináriumon arról a jelenségről beszélek, amikor a nő folyton a telefonját nézi, mikor hívja a férfi, belemegy olyan dolgokba, amik nem jók neki, túlzottan gondoskodóvá válik, ha nem tetszik neki valami a kapcsolatban, nem szól, inkább hallgat. Elárulom, mi a viselkedés lélektani oka, hogyan hat ez a férfiakra és hogyan tudod megváltoztatni.

Soha többé ne fuss a férfi után, ne válj a rabjává, ne érezd magadat kiszolgáltatottnak egy kapcsolatban!

Tökéletes önszeretet programozás 21 napig

Ez egy tudatalattit átíró program, hogy elhidd végre, értékes és szerethető vagy. Nehéz úgy párt találni, ha értéktelennek érzed magadat. Ha azt gondolod, hogy senkinek sem kellesz, akkor savanyú lesz az arcod, összehúzod magad, görnyedt leszel, nem figyelsz a megjelenésedre. De nem ez az, amit sugározni akarsz! Ez nem vonzó! A férfi nem erre figyel!

Előkészítjük az új párkeresést azzal, hogy megerősítjük az önszeretetet!

A 8 hetes program ára 69.000 forint

+ A KÉT BÓNUSZ INGYEN!

Ezeket azonnal megkapod!

Tehát 99.000 forint értékű anyagot kapsz meg 69.000 forintért!

A Sorsfordítók Klubja tagjainak 10.000 forint kedvezmény jár. Így ők 59.000 forintért jelentkezhetnek a programra.

Jelentkezz a programra!

Csupán néhány lépés…

Készítsd elő a bankkártyádat.

Töltsd ki az űrlapot, küldd el a jelentkezésedet.

A technikai tudnivalókat és a bónuszokat egy visszaigazoló e-mailben küldöm el neked.

 ADATVÉDELEM

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Miután rányomtál a “Megrendelem” gombra, a rendszer automatikusan átirányít a SimplePay oldalára, melyen tökéletesen biztonságosan fizethetsz. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártyaszámod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható 2-es számú helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 05/18” jelöléssel található (3-as számú hely). A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat (6-os számú hely). Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

100% Feldolgozás Garancia

Ez egy intenzív, személyes program lesz, végig fogom a kezedet. Hiszek abban, hogy tudok segíteni, hiszen épp végeztem a legutóbbi szakításom feldolgozásával. Ám ha te végig követed a programot, lelkiismeretesen csinálod a feladatokat, mégis azt érzed az első 4 hétben, hogy nem könnyíti meg az életedet, hogy nem kapsz támogatást, visszaadom az árát.

Miért halgass rám?

Tizenöt éven át dolgoztam multikkal, lassan tíz éve szabadúszó vagyok. Rengeteget tanultam a férfi-női kommunikációról, a pszichológiáról és a női lélekről. Négy éve kizárólag nőkkel foglalkozom, kívülről-belülről ismerem és érzem a női lét problémáit.

Életem során háromszor váltam el, és épp végeztem a legutóbbi szakításom feldolgozásával. A szeretet és az egymáshoz illés nem volt kérdés a kapcsolatomban. A körülmények azonban folyamatosan akadályokat gördítettek az utunkba. Tudtam, hogy ez hosszú távon felőrli az egész kapcsolatot, végül a szeretet átalakul haraggá. Ezért döntöttem: jobb elengedni egymást, mint hagyni, hogy ami köztünk van, elmérgesedjen.

Azért válassz engem, mert nálam lehet őszintén beszélni. Én nem sablonokat, meg tudományos ismereteket adok, amiket akár egy könyvben is elolvashatsz. Én a gyakorlatias feldolgozás híve vagyok, az ötperces jó szokásokban, az apró stratégiákban hiszek. Azokban, amik már nekem is számtalanszor segítettek!

Mellettem nem fogod azt érezni, hogy bármit is rosszul csinálsz. Úgy haladsz a feldolgozásban, ahogy te szeretnél. Nem maradsz le semmiről! Pont az a tréning lényege, hogy újra meghallgathatod az előadásokat, a videókat.

Meg fogod kapni azokat a fogódzókat, amik átsegítenek a rosszkedven és a borús napokon.

Gyakran ismételt kérdések!

Egy olyan élő program, amelynek során segítek feldolgozni a szakítást. Végig fogom a kezedet, valódi, személyes segítséget kapsz! Együtt túljutunk a szomorúságon, a bizonytalanságon és a dühön. Értem, hallom, látom a problémádat, és tudom, hogy ez nem várhat!

Egy szeretetteljes, támogató közösség tagja lehetsz, és egy professzionális mentor fogja majd a kezedet. Felteheted a kérdéseidet, elmondhatod a problémádat, gyakorlati segítséget, ötperces jó szokásokat kaphatsz, amik segítenek feldolgozni a szakítást. A 8 hét alatt nagyon sok mindent el fogunk tudni érni együtt. De ha mégsem, mert neked több időre van szükséged, a tréning videói továbbra is elérhetőek lesznek. Azt szeretném, ha a folyamat végére megerősödve, önmagadba szerelmesen, reális önértékeléssel, játékos, szexi nővé válnál újra!

Igen, van garancia. Hiszek abban, hogy tudok segíteni, hiszen én is épp egy szakítás feldolgozásán vagyok túl . Ám ha te végig követed a programot, lelkiismeretesen csinálod a feladatokat, mégis azt érzed az első 4 hétben, hogy nem könnyíti meg az életedet, hogy nem kapsz támogatást, visszaadom az árát.

A 8 hetes programot és a két bónuszt: a Fusson a pasi utánad workshopot és a Tökéletes önszeretet programozás 21 napig.

Lehet utalással is fizetni, infókért írj a hello@monostoritimea.hu e-mail címre!