ENERGIABOMBA TEAM TRÉNINGEK

Manifesztációs tréning

Első nap: Teremts meg bármit az életedben! A sikeres manifesztáció titkai. 

Írd össze, mit akarsz behozni az életedbe! Mi az, ami összhangban van Veled? Mi az, amit meg akarsz teremteni?

Második nap: Tekerj bele a jövőbe!

Képzeld el, döntsd el véglegesen, hogy készen van, hogy megvalósult! Döntsd el, hogy megtörtént! Viselkedj úgy, mint az az ember, aki elérte a célját!

Harmadik nap: Ne légy lusta teremtő!

Képzeld el nagyon részletesen azt, amit szeretnél megvalósítani az életedben. 

Negyedik nap: Engedd el a hogyant! 

Nem kell pontos tervvel rendelkezned arról, hogy hogyan fog megvalósulni a célod! Az élet eléd fogja hozni azokat a lépéseket, azokat az utakat, ahogy meg tudod valósítani, vagy meg tud valósulni a Te vágyad. Megérdemlem, hogy megvalósuljon! Hiszek a teremtő energiában! – meditáció 

Ötödik nap: Változtasd meg az érzéseid és a gondolataid! Teremts meg bármit!

Változtasd meg a  belsődet ahhoz, hogy a manifesztáció könnyedén menjen! Tegyél érte! Teremteni örömteli, boldog állapotból tudunk, ha összhangban vagyunk.

Hatodik nap: Miért nem akarod, hogy megvalósuljon? 

Amennyiben összhangban vagy a vágyaddal és mégsem valósul meg a célod/álmod, akkor van benned egy olyan gát, ami nem engedi, hogy működjön! Mik lehetnek ezek?

Hetedik nap: Vedd észre, amikor teremtesz! 

Hagyd, hogy amit teremtettél, az megvalósuljon! Amit manifesztáltál, élvezd!  Tanulj meg elfogadni!

Nyolcadik nap: Szakadj el a teremtésedtől!

Engedd el a teremtésed! Legyen az is rendben, ha nem valósul meg! Így könnyedséggel tudsz teremteni, nem stresszel!

Kilencedik nap: Bónusz manifesztációs tréning

3 téma: „nem tudok teremteni”, „ha rossz dolgok történnek veled, azt hogyan értékeld”, „kiegészítés a 8. napi tréninghez, elszakadni a teremtéstől”

Tizedik nap: Teremts meg bármit tréning újabb bónusz! Mert ami jó, azt nem tudom abbahagyni!

Egy jel nem jel! Honnan jön a vágy? Érzed magadban, minden zsigeredben, porcikádban? Ha jó kérdéseket teszel fel, jó válaszok fognak érkezni.

Stresszkezelő tréning

Első nap: A könnyű szexi.

Mi is az a gyakorlatban, hogy a könnyű szexi? Hogy működik a könnyű? Mit jelent, hogyan hagyjam abba a nehezet es térjek át a könnyűre? Ha stresszes helyzetbe kerülsz, nyomj egy stoppot, állj meg és gondold végig!

Második nap: Egy titkos módszer

Ha csak ehhez az egyetlen módszerhez térsz mindig vissza, minden helyre fog kerülni az életedben. A módszer a videoban.

Harmadik nap: De mi is az a stressz?

Változtasd át a negatívat izgatottá!

 

Negyedik nap: A stresszkezelés szintjei

A stresszkezelésnek négy szintje van. Ezekről fogunk beszélni, ezek megismerésének segítségével tudjuk a stressz faktort csökkenteni.

Ötödik nap: A türelmetlenségről

A türelmetlenség négy oka.

Hatodik nap: Konstruktív konfrontáció

Konstruktív konfrontáció- ha szeretnénk valaki viselkedésében változást elérni úgy, hogy ne törést okozzon, hanem viselkedés változást.

Időgazdálkodás tréning

Első rész: Az időd az életed

A legfontosabb a szemlélet. Az időd az életed. Ez az, ami nem újra teremthető. El kell dönteni, mivel akarod tölteni az életedet. Ki kell lépni abból, hogy olyan feladatokkal töltsd az idődet, amit nem szeretsz csinálni, ami nem visz előre.  Minden egyes nap kapsz 24 órát, ami mindenképpen el fog fogyni, az a nem mindegy, hogy mire használod fel.

Második rész: Sürgős vs fontos

Sürgős: valami, aminek a határideje közel van.

Fontos: valami, ami a céljaim felé visz, hozzátesz az életemhez.

Harmadik rész: Prioritás

Ne aggódj, ne stresszelj az időbeosztásodon! Legyél egy kicsit gyengéd magaddal! Ne szekáld magad, ha valami nem fért bele! A legtöbb, amit tehetsz, hogy megtanulod a dolgok elvégezetlenül hagyásának képességét is. Ne a feladatok, a „kellenének” irányítsák az életedet. Ne felejtsd el, Te már értékes vagy önmagadban is! Te már letetted a voksot önmagad mellett, a  fejlődés mellett. Máris többet tettél, mint a legtöbb ember. Ezt sose felejtsd el!

Negyedik rész: Tervezés

A napod 20 %-a hozza az eredményeid 80 %-át. Ezért nagyon fontos, hogy ne érezd magad frusztrálva, ha a napi teendők nagy részét időpazarlásnak érzed.

Ha beemelsz egy kicsit a fontos, de nem sürgős dolgokból, megnöveled ezt a százalékot, az jelentős változást fog hozni. Nem kell fenekestül felforgatnod az életed, csak változtass egy picit, ami minőségi javulást tud hozni.

Ötödik rész: Az esemény idő

Esemény idő szerint működünk alapvetően, de határidők szerint élünk. Totális stresszbe tudunk kerülni, ha valamilyen határidőhöz közeledünk.

Az esemény idő szerinti élet sokkal egészségesebb, mint a határidő szerinti élet. Figyeld meg mik a Te esemény időid és sokkal jobban fogod tudni tervezni a határidőidet.

Hatodik rész: A halogatás

Általában azokat a dolgokat szoktuk halogatni, amik nagyok, túl sok időbe telnek, vagy nem szeretjük őket. Halogatni tudjuk a rossz szokásaink lerakását is. Gondolom, mindenki ismeri a „Majd hétfőn…” szállóigét.  Ebben a videóban kivesézzük, hogy miért is szoktunk halogatni.

 

 

 

Hetedik rész: Meditáció

Meditáció az időgazdálkodás témájának lezárásához.

Győzd le az aggódást!- tréning

Meditációk

Meditáció- 2017 elengedése

Engedjünk el minden olyasmit, amit már nem szeretnél tovább vinni! 

Új holdas, adventi, év elengedő meditáció