Az önsorsrontás ellenszéruma - Önértékelés Alapkurzus

Hogyan ébredj minden nap energikusan, jókedvűen, a céljaid felé haladva, nőies kisugárzásod teljében? Szüntessük meg, hogy minden nap egy kalap sz@rnak érzed magad, az életed.

Önsajnálat, motiválatlanság, szorongás, önutálat, szégyen, rossz szokások.

Képzeld el, hogy még 5 évig, 10 évig így éled az életed. Ha továbbra is elhiszed azt a butaságot, hogy nem vagy képes változtatni, hogy nem vagy elég jó, hogy nem érdemled meg a jót... Milyen lesz akkor az életed?

Mi fog történni a testeddel, az egészségeddel?

A kapcsolataiddal? Ki lesz melletted?

MI lesz az anyagiakkal? Az üzleteddel, a karriereddel?

Milyen körülmények között fogsz élni?

Akarod letesztelni, hogy állsz az önszeretettel, az önelfogadással? Íme a kérdések hozzá, válaszolj őszintén!

Hogyan érzed most magad a bőrödben? Fantasztikusan, vagy egykedvűen, szorongóan, feszülten?

Hogy van a tested? Fitt és egészséges, mert szereted magad annyira, hogy eleget törődj vele, vagy fáradt, fájós, beteg, messze az ideális testsúlytól?

Hogy állnak a pénzügyeid? Hiszed-e, hogy megérdemled a bőséget, kérdés és kétely nélkül, vagy nem vagy méltó rá?

Mi a helyzet a munkával, hivatással, ügyfelekkel? Szereted a hétfőt? Frissen-kellemesen fáradtan zárod a napot, vagy csak bezuhansz az ágyba? Szereted e magad annyira, hogy megtaláld azt a feladatot, munkát, ami feltölt, amiben örömödet leled, vagy neked „be kell érni“ ennyivel?

Az önszeretet a kulcs a magabiztossághoz és az önbizalomhoz.

Mindezt egy nagy rakás gyerekkori programozás, megszégyenítés és téves hitrendszer miatt!

Itt az ideje azt a hazugságot elfelejteni, hogy nem vagy elég jó! Mert ha kitartasz mellette, akkor az életed...

Bontsuk le a hazugságokat , amiket elhittél.
Lásd meg végre magadban a gyémántot!

Vedd vissza a hatalmat az életed felett!

Gyógyítsuk meg a régi, fájó mondatokat, sérüléseket! Töröljük a buta hitrendszereket! Engedjük el a szégyent, bűntudatot és önbántást!

Légy a saját valóságát teremtő, érett, felnőtt nő.
Fitt, csinos, huncut, játékos, magabiztos, aki beengedi és teremti a bőséget minden téren.

Húzd ki magad, és engedd meg magadnak most egy pillanatra, hogy egy igazi mély légzés tisztítsa ki a tüdőd.

Nyújtóztasd meg a hátad.

Csináld velem most, ahogy olvasol! Ha ennyit nem teszel meg, én sem segíthetek :)

Érzed, ahogy azonnal frissebb vagy? Energikusabb? Élet költözik a gerincedbe?

Túl régóta, túl sokat vagy összegörnyedve. Ideje megváltoztatni a tartásod, a magabiztosságod, az önmagadba vetett hitedet, és vidáman belenevetni a világ arcába: JÓL VAGYOK!

Ki tudsz lépni a mérgező, boldogtalan, egyoldalú párkapcsolatodból, hogy egy örömtől pezsgő, feltöltő kapcsolatot válassz.

Bőséggel áramlanak az ügyfelek és megbízások az életedbe, mert érzik, hogy jó kezekben vannak nálad.

A tested napról napra jobban van, mert szeretettel ápolod, és gondoskodsz róla.

Az egész életed áramlásba kerül, könnyed, örömteli, és energikus lesz. Mert letetted a szégyen zsákjait. A bűntudat köveit. És végre ismét visszatérsz a gyermeki energikusságodhoz és Magabiztosságodhoz. Ami egyszer már a tied volt…

Minden gyerek rendíthetetlen önbizalommal és önszeretettel érkezik a világra.

Hangosan jelzi a világnak, ha kell neki valami, és kétsége sincs, hogy megkapja. Hiszen az anyaméhben svédasztal és jacuzzi volt minden nap!

Mélyen ható, intenzív ellenszérum önbizalomhiány esetére!

Egy videó kurzus, amit a saját tempódban végezhetsz, tökéletes inkognitóban!

Mutatom az ellenszérum összetevőit!

Napi 15 perc időigény, 3 hónapig. Alaposan és tartósan átprogramozzuk a tudatalattid. Őrületes mennyiségű terhet és nehézséget fogsz letenni, és ezentúl csak kedvesen beszélsz majd magadhoz!
Mutassam a témákat?

Szégyenérzet. Sosem vagyok elég jó. Tabuk.

Elengedjük a gyerekkorod óta összegyűjtött összes szégyenérzetet. Írásos gyakorlat, vizualizációs meditáció, újra programozó meditáció. Elég jó vagyok! 3 hét után ezt fogod érezni!

Negatív belső hang kiiktatása

Honnan jön? Kinek a hangja van a fejedben? Hogyan kezeld? Hallgattassuk el, mert csak hazugságokat sulykol! Átprogramozzuk baráti hangnemre! Az igazi belső hangodnak adunk terepet, aki biztat, elismer, inspirál.

Másokhoz hasonlítgatod magad?

A másik vékonyabb, sikeresebb, több a pénze? Ez folyton csak a hiányosságaidra emlékeztet igaz? Fókuszt váltunk egy egyszerű gyakorlattal.

Érzéketlenítés megszüntetése

Te mivel csinálod? Csoki? Internet? Cigi? Zabálás? Alkohol? Munkamánia? Túlzásba vitt önfejlesztés? Mániákus cselekvési kényszer, rendmánia? Mit fed el? Mire lenne szükséged? Mennyi a valódi öröm az életedben? Az elégedettség? Cseréljük le a rossz szokásokat örömteliekre!

Önszabotálás

Hetekig, hónapokig ülsz a gödörben? Nem érdemled meg a sikert, boldogságot? Tudod, mit kellene tenned, mégsem teszed? Egy nagyon erőteljes meditációval fogjuk megszüntetni. És apró lépésekkel elindulsz az utadon.

Érzések, gondolatok, hitrendszerek cseréje
Hogy teljes Önszeretet és elfogadás legyen benned

Ez a kedvenc részem. Gyomláljuk ki energia, tudatalatti és érzelmi szinten mindazt, ami megakadályoz, hogy teljes szeretetben élj magaddal. Mert minden cselekedeted mozgató rugója ez.. Annyira izgatott vagyok hogy ezen dolgozhatok veled, és végig nézhetem, ahogy kibontakozik benned a valódi lényed és belépsz a teljes életedbe

Ez egy nagyon erőteljes munka lesz. És nagyon izgalmas, szórakoztató is egyben.

Támogató eszköztár

Napi negyed órás átprogramozó meditációk, végig a program alatt. Reggeli és esti rutin kialakítása. Energianyerő módszerek. A tested, a fókuszod és a nyelvezeted átalakítása. Írásos gyakorlatok. Lecseréljük a rossz kérdéseidet támogató kérdésekre. Sikerlista, életélvezet napló.

Döntéshozatal és a következő lépések

Ez annyira brutálisan fontos! MIT AKARSZ?

Hajlandó vagy 3 hónapon át napi negyed órát magadra szánni, a saját időbeosztásod szerint? Hajlandó vagy elkötelezni magadat magad mellett? Vagy haladsz tovább a negatív spirálban, és egy életen át sz@rul akarod magad érezni?

Engeded, hogy továbbra is a hazug bántó hang uralkodjon a fejedben, ami napról napra csak gúnyosabb, és kegyetlenebb, vagy eleged van belőle, és lehalkítjuk?

Akarsz reggel motiváltan, vidáman ébredni, és este elégedetten és mosolyogva aludni menni?

Válaszd magad. Csatlakozz a programhoz!

FONTOS INFÓK

A programot teljes anonimitásban tudod végigcsinálni.

Ez egy videó kurzus hanganyagokkal, amik a fizetést követően elérhetőek lesznek számodra, és örökre a tied marad. A saját ritmusodban csinálhatod a különböző modulokat, tetszőleges sorrendben. Ha szeretnél egyéni támogatást, igénybe veheted a VIP megoldást, ahol személyre szabott átalakító programozást és 3 személyes konzultációt kapsz 9 hét alatt.

 

Mi a garancia arra, hogy most tényleg megváltozik mindez?

Most egy igazi profival fogsz dolgozni.

20 év tréneri tapasztalat. Egy lakás árát fektettem szakmai képzésbe. Több, mint 15000 fő tréning résztvevő. Tartós, elégedett ügyfélkör. GARANCIA: Ha derekasan, elkötelezetten végig csinálod velem a 3 hónapot, és nem érzel jelentős változást, visszautalom a tanfolyam díját. Nem vállalsz kockázatot.

IGEN! Ez a program neked való!

Képzeld el, hogy reggel frissen ébredsz. Nagyot nyújtózol, örülsz, hogy élsz, hálás vagy a lehetőségeidért. A fürdőben magadra kacsintasz.

Ki ez a szívdöglesztő tekintetű, mosolyú nő? Szuper vagy, anyukám!

Pici énidővel indítod a napod, és dudorászva kezded a munkát. A problémákat magabiztosan lerendezed, és lendületesen haladsz. Mindenkihez van egy kedves szavad. Sugárzod a magabiztosságot és hogy jól vagy a bőrödben...

Intenzív átalakulás. Át fog mosni és ki fog cserélni a program.

Mindezt erőlködés mentesen, napi 15 perc vezetett meditációval elérheted.

Szóval ez fog történni, ha megcsináljuk együtt ezt a munkát. Stabil magabiztosság, szeretetteli önértékelés.

Magabiztosabbá és játékosabbá válsz. Azért fogod megtenni a dolgokat, mert akarod, és nem azért, mert kell! Sokkal gyorsabban fogsz tudni dönteni. És kiállni mellette. Magabiztosan és határozottan tűzöd ki és teszed meg a következő lépést. Sokkal komfortosabban fogod magad érezni a szituációkban, akár munka, akár személyes. Olyan izgalmas dolgokat fedezel fel magadban, amire nem is gondoltál. Végre elengeded a szégyent, önbántást, megfelelést, bűntudatot. Igazán belelépsz abba az életbe, ami pontosan illik rád, és a tied...

Te döntesz, hogy továbbra is élőhalottként vegetálsz, vagy élettelivé és lendületessé válsz.

Videós tréning, ami örökre elérhető lesz neked!

A program díja a korona vírus extra terhelése miatt kedvezményes 60 000 Ft, ÁFA mentes. A következő megnyitásnál 95 000 Ft lesz a díja.

GARANCIA: ha 3 hónapon át napi szinten csinálod a meditációkat és nincs változás, visszautalom a program árát.

BÓNUSZ: ajándék 30 napos önszeretet rituálé kurzus, hogy igaz szerelembe ess magaddal. 30 ezer Ft értékben a tied!
EXTRA bónusz: légzés technika videós mini tanfolyam. A légzés 5 perc alatt helyre hoz!

Jogi tudnivaló, utalási adatok

Kérlek, vedd fel a hello@monostoritimea e-mail címet a kapcsolataid közé a leveleződben, hogy biztosan ne a SPAM-be kerüljön a levél!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Kérem az ellenszérumot” gombra való kattintással Monostori Tímea egyéni vállalkozóval kötöd.

A részleteket elolvashatod az Általános Szerződési Feltételekben. További tudnivalókért és információkért kérdezz nyugodtan a timi@monostoritimea.hu e-mail címen.

Biztonságos fizetés a Barionnal