ENGEDD EL AZ AGYALÁST! TRÉNING

– a megnövekedett stressz szint és feszültség elengedésére vágyó nőknek–

18 praktikus gyakorlat, ami azonnali segítséget nyújt, hogy kezeld a vírus helyzet miatt benned keletkező rossz érzéseket! Válj ideges és feszült, hullámzó hangulatú, kétségbeesett nő helyett egy stabil és kiegyensúlyozott, másoknak is támaszt nyújtó NŐVÉ!

Ára: 14.990 forint

TEDD A FÉRFIT A HŐSÖDDÉ! A NAGY SIKERŰ INTIMITÁS MESTERKURZUSSAL

– 2 tréning és 7 bónusz együtt –

Szeretnél királynő lenni, de közben rabszolga vagy? Nem tudod, miért nem működik a párkapcsolatod? Kiheréled a férfit? Úgy érzed, mindegyik egyforma és kár a gőzért? A Tedd a férfit a hősöddé tréning megmutatja, hogyan tudod elérni, hogy boldog, szenvedélyes kapcsolatban élj a pároddal, ahol mindketten megőrültök egymásért! A program segít gyökeresen megváltoztatni az életed.

Ára: 24.990 forint

INTIMITÁS MESTERKURZUS

– 3 részes videós kurzus –

+ 4 EXTRA BÓNUSZ

Sokat csalódtál a férfiakban? Nem működnek a párkapcsolataid? Folyton összetörik a szívedet? Az Intimitás Mesterkurzus megmutatja, mi a valódi intimitás, milyen védekező minta tart távol tőle, és hogyan tudsz új mintát kialakítani. A négy extra bónusszal segíthet elejét venni a következő nagy szerelmi katasztrófának. Kérd a kurzust, bontsuk le együtt az akadályokat, hogy megteremthesd a boldog, szenvedélyes párkapcsolatot.

Ára: 34.990 forint

SORSFORDÍTÓK KLUBJA

– havidíjas, felszabadulást hozó közösség –

+ 4 EXTRA BÓNUSZ

Szeretnél gyorsan fejlődni? Akár egy év alatt is olyan eredményeket elérni, amire egyedül több év önfejlesztő munkájával lennél képes? Akkor gyere a Sorsfordítók Klubjába! Nemcsak a közösséghez tartozás élményét kapod meg, hanem egy mentort is, aki azonnal, személyre szabottan segít! Tréningek, meditációk, előadások és az én személyes jelenlétem – ezt kínálom neked. Egy hónap díjáért 40.000 forint értékű támogatást és a közösség gondoskodását kapod, ami elengedhetetlen ebben a hideg, kritizáló és megítélő világban. Várunk szeretettel!

Ára: 4.000 forint/hó

ÉLETÖRÖMBONBONOK - TAVASZI SORSFORDÍTÓ NAPOK FESZTIVÁL FELVÉTELEK

– videós szakértői interjúk –

Úgy érzed, megrekedtél? Nem tudod, merre tart az életed? Nincs motivációd a változáshoz? A Sorsfordító Napok Fesztivál videó- és hangfelvételei segíthetnek búcsút venni a régi önmagadtól, és felépíteni az újat. Azzá az emberré válhatsz, aki képes megvalósítani az álmait – könnyedén, élvezettel, mosollyal az arcán. A sikeres megújulás egy karnyújtásnyira van tőled.

Ára: 30.000 forint

SORSFORDÍTÓ NAPOK ŐSZ – HOGYAN LEGYÉL ÍZIG-VÉRIG NŐ?
FELVÉTELEK

– videós szakértői interjúk –

Találd meg önmagadban ezt az ÍZIG-VÉRIG NŐT és azt a NŐI ERŐT, amivel teremteni lehet – könnyedén, játékosan, lazán, ragyogón! Zsebeld be a nagy sikerű Sorsfordító Napok Ősz online fesztivál felvételeit és a MÁSHOL NEM ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT! Tanítások, gyakorlati praktikák és örök támogatás Magyarország legjobb szakembereitől! 21 szakértői interjú, 3 máshol nem elérhető bónusz, 3 egyedülálló csomagajánlat

Ára: 30.000 forint