You are currently viewing Bírom én. Még szerencse, hogy erős vagyok…

Bírom én. Még szerencse, hogy erős vagyok…

Bírom én. Még szerencse, hogy erős vagyok… Hallom sok sok konzultáció elején, egy nagy sóhaj kíséretében, miután a sóhaj gazdája 5-10 percen át sorolta, mi minden van a nyakában. Mennyi nehéz helyzetet kell megoldania.

Ehhez szokott még társulni a „jég hátán is megélek!“

Na ha ezek a mondatok a te szádból is ki szoktak szaladni, akkor most hegyezd nagyon a szemed-füled ☺

TÉVÚTON JÁRSZ!!!!

Mi lenne, ha végre elhinnéd, hogy erős vagy? Így nem kellene a Sorsnak újabb és újabb terheket rád pakolnia, hogy végre leessen a tantusz: ERŐS VAGYOK? De tényleg! Mert ha IGAZÁN tudod, hogy erős vagy, már nem akarod bizonyítani, tesztelni, mindenáron használni.

Mert úgy is lehetsz erős, hogy közben nem kell folyton problémát megoldani. De amíg ebből nyered az önbecsülésed, addig jönnek a gondok és a feladatok csőstül!!!

Meg a kimerültség, a fáradtság, a kilátástalanság érzése. A magány, a magára hagyottság, a kétségbeesés.

Akkor most megbotránkoztatlak…

Mi lenne, ha elfogadnád, hogy néha lehetsz gyenge is? Kérhetsz segítséget? És ettől még nem dől össze a világ?

Tudod, hány ügyfelem sírja el magát a fotelben, hogy úgy szeretne már egy kicsit megpihenni, csak egy kicsit oldja meg valaki a dolgokat. De ő nem engedheti meg magának, hogy gyenge legyen. MIÉRT IS NEM? Mert akkor összedől a vár, a magabiztosság vára. Mert az csak addig tart, amíg tudod bizonyítani, hogy erős vagy. Ha pedig nincsenek kihívások, ugyan honnan tudnád, elég jó vagy, elég erős vagy?

Ezért aztán szerzel magad köré olyan csapatot, párt, családot, aki egyedül életképtelen és teszetosza. Nem engedheted meg magadnak a gyengeséget, szaladsz tovább a mókuskerékben.

Csapda…

Mert mi lenne, ha nem kellene a jég hátán is megélni, hanem csak úgy, egyszerűen és boldogan menne ez? Mi lenne, ha nem kéne problémákat megoldani folyton? Haszontalannak éreznéd magad. Feleslegesnek. És végre ki kellene találnod, mit is akarsz kezdeni az életeddel. Mert amíg problémákat oldasz meg, addig ezzel nem kell foglalkozni. Mert azok irányítanak.

Ha pedig eltűnnének, neked kellene a kezedbe venned az életed irányítását és a célokat kitűzni, megvalósítani. Tudom, ez sok embernek félelmetes. Rosszabb, mint az állandó vészhelyzet elhárítás. Mert a saját irányítású életben ott a kudarc lehetősége, kiderülhet, mégsem vagy elég jó, és lehet, egyáltalán nem is ismered, hogyan kell ennek nekikezdeni.
Pedig érdemes.

A eredmény? Egy boldogabb, elégedettebb, nyugodtabb, pihentetőbb élet. Egy örömteli izgalmakkal teli élet. Egyre növekvő önbizalom. Egyre növekvő életélvezet. Több pénz, több lehetőség. Felszabadultság. Együttműködés. Változatosság és a különlegesség érzése.

Megéri kipróbálni, nem?

Ha téged is érint, és jó lenne már egy kis nyugi, jelentkezz be a 3 alkalmas konzultációs csomagomra. Garantáltan sokkal jobban leszel a bőrödben a végére. Kevesebb problémával, több örömmel, és végre egy kis nyugival…

Szeretettel Timi