You are currently viewing 1 tuti tipp a fáradtság megszüntetésére
fáradtság, energia, energikusság,

1 tuti tipp a fáradtság megszüntetésére

Fáradt vagy? Reggel úgy ébredsz, hogy mikor lesz már hétvége, amikor sokáig alhatok? Alig bírsz a második szundi után felkelni?
======
Aztán hétvégén végre sokáig alszol. Még egy vasárnap délutáni szundit is beiktatsz. Mégsem tart a frissességed keddnél tovább. Ismerős?

Hidd el, nem az alvás tesz majd energikussá! (kivéve ha épp pici babád van :) )

Nézd meg a gyerekeket. AZ egyik ok, amiért sosem fáradnak el, az pont az, hogy MOZOGNAK! Az ücsörgés, a hosszú autózás fáradttá, nyűgössé teszi őket. Felnőttként sincs ez másképp! Kezdj mozogni! A testünket nem arra tervezték, hogy naphosszat üljünk! Hanem kergetőzésre, fára mászásra, sétára, úszásra, aktivitásra!

Reggel 5 perc átmozgatás. Napközben ha a büfé felé indulnál kávéért, lépcsőzz inkább 5 kört az irodaházban! A játszótéren szállj be a fogócskába! Teregetés közben csinálj pár guggolást! VEDD ELŐ a régóta szekrényben porosodó fitness DVD-ket! És használd is :)

Heti háromszori sportolás több energiát ad, mint egy átaludt hétvége…

Ja, hogy pontosan tudod, mit kellene tenned, de nem csinálod? Nem tudod rávenni magad? Jelmondatod évek óta, hogy többet kellene mozognom, de nem változik semmi? NEM LUSTA VAGY!

Hanem a következő programok futnak a fejedben: nem szánhatok magamra időt. Nem érdemlem meg. Minden feladat fontosabb nálam. Minden ember fontosabb nálam. Nem vagyok értékes. Büntetnem kell magam.

A tréningjeim nagy tanulsága, hogy a legtöbb ember PONTOSAN TUDJA mit kell tenni, de NEM CSINÁLJA. Ezért úgy alakítottam ki őket, hogy kevesebb infót, de nagyon sok motivációt adjon. Legtöbbször egy tréning nem más, mint híd a tudás és a cselekvés között.

Mivel veszlek rá a cselekvésre a sugárzó és motiváló személyiségemen kívül? A működésed tudatosításával és ennek következményeivel. Meditációval, amiben kitakarítjuk ezeket a programokat. A céljaidat „feladatlista” helyett vonzó, inspiráló mágnesekké alakítjuk.
Amikor távozol, friss lendületet érzel. És nem hagylak békén, kapod majd a leveleket, amik tovább motiválnak.

Tetszik? Jelentkezz be az energiabomba tréningre. Szánj időt magadra!

Vélemény, hozzászólás?